Home | Vriend worden?

Vriend worden?

Ondanks de inzet van vrijwilligers brengt een Bijna Thuis Huis veel kosten met zich mee. Slechts een gedeelte daarvan worden betaald door het Ministerie van  Volksgezondheid, Welzijn en Sport  (VWS), vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).  

Een groot deel van de exploitatie, waaronder de huisvestingskosten, moet opgebracht worden door donaties van bedrijven, instellingen en particulieren. Zo kan iedereen in Oirschot een steentje bijdragen aan een gezonde exploitatie en wordt het “Ons Bijna Thuis Huis”.

"Ja ik help graag om deze droom in vervulling te laten gaan en word donateur!"

Donatie via *

   

Periode *

     
   
Mijn gegevens
 

* Verplichte velden

** Wanneer het een schenking met een looptijd van minimaal 5 jaar betreft, zal de stichting een 'Overeenkomst voor periodieke gift in geld' opstellen ten behoeve van mijn belastingaangifte.
Wilt u geen gebruik maken van ons machtigingsformulier.
Dan kunt u zelf een bedrag overmaken naar onderstaand rekeningnummer.
IBAN nummer: NL27RABO0304645141
T.n.v: Stichting Bijna Thuis Huis Oirschot

Onze sponsoren:

Bijna Thuis Huis nieuws
Kaartverkoop Kerstproms van start!
Kaartverkoop Kerstproms van start!

De jaarlijkse Kerstproms die wordt georganiseerd door de Lions, is ten bate van o.a. ons Bijna Thuis Huis. Een prachtig concert in de bioscoop op de legerplaats in Oirschot is garantie voor een mooie avond. Kaarten zijn verkrijgbaar bij bakker De Reijs

Lees meer >>

Mooie cheque van de Rotaryclub en Lionsclub Best Oirschot
Mooie cheque van de Rotaryclub en Lionsclub Best Oirschot

Op 8 september werd er een golfdag georganiseerd en werd er 2.500 euro opgehaald voor het goede doel, en dat goede doel waren wij! Heel erg grote dank hiervoor aan de Rotary Club en de Lionsclub Best Oirschot.

Lees meer >>