Home | Disclaimer

Disclaimer

Bijna Thuis Huis Oirschot besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Echter kan Bijna Thuis Huis Oirschot niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt. Gebruik van enige informatie verkregen via deze website is voor eigen risico van de gebruiker.

Bijna Thuis Huis Oirschot is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onvolledige of onjuiste informatie, noch voor schade als gevolg van problemen, veroorzaakt door het verspreiding van informatie via het internet. Ook is Bijna Thuis Huis Oirschot niet aansprakelijk voor storingen, onderbrekingen, fouten of vertraging die optreden bij het verstrekken van informatie of diensten.

Tevens aanvaardt Bijna Thuis Huis Oirschot geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Bijna Thuis Huis Oirschot via deze website.

Deze website bevat (hyper)links naar websites van andere organisaties en instellingen. Daarnaast worden vanuit andere websites links gelegd naar deze website. Bijna Thuis Huis Oirschot aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze (gelinkte) websites. Dergelijke (hyper)links zijn slechts opgenomen voor uw informatie en gemak hiervan.

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn. Bijna Thuis Huis Oirschot garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Bijna Thuis Huis nieuws
Kaartverkoop Kerstproms van start!
Kaartverkoop Kerstproms van start!

De jaarlijkse Kerstproms die wordt georganiseerd door de Lions, is ten bate van o.a. ons Bijna Thuis Huis. Een prachtig concert in de bioscoop op de legerplaats in Oirschot is garantie voor een mooie avond. Kaarten zijn verkrijgbaar bij bakker De Reijs

Lees meer >>

Mooie cheque van de Rotaryclub en Lionsclub Best Oirschot
Mooie cheque van de Rotaryclub en Lionsclub Best Oirschot

Op 8 september werd er een golfdag georganiseerd en werd er 2.500 euro opgehaald voor het goede doel, en dat goede doel waren wij! Heel erg grote dank hiervoor aan de Rotary Club en de Lionsclub Best Oirschot.

Lees meer >>