Home | Vrijwilligers | Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden?

Voor één plaats in een Bijna Thuis Huis zijn ongeveer 40 vrijwilligers nodig die beurtelings een aantal uren in het huis aanwezig zijn. Zodat er altijd iemand is om, een kop koffie te zetten, een kussen op te kloppen, een was te draaien, een boek voor te lezen, er gewoon te zijn…

Wij zoeken altijd gastvrouwen en gastheren die onze gasten een warm welkom willen geven.

Gastvrouwen en gastheren bieden ondersteuning aan de huisarts en de thuiszorg die de zorg verlenen. Daarnaast bieden zij verdere verzorging wat betreft eten en drinken, het begeleiden naar het toilet etc. Maar bieden ook emotionele steun aan onze gasten en verrichten lichte huishoudelijke taken.

Er is geen verpleegkundige achtergrond vereist, wel een warm hart.

Daarnaast worden er vrijwilligers gezocht voor allerlei hand -en spandiensten, zoals onderhoudsklusjes, tuinonderhoud, poetswerkzaamheden, koken/boodschappen doen etc. Ook zij zijn onmisbaar in ons huis.

Heeft u interesse? 
Stuur dan een mail naar: info@bijnathuishuisoirschot.nl 
en onze 'werkgroep Vrijwilligers' neemt contact met u op.

Voor vragen, kunt u ons ook bellen: 0499 – 21 90 55.

Bijna Thuis Huis nieuws
Dag Maria, welkom Lian!
Dag Maria, welkom Lian!

Op 1 december hebben we in kleine gezelschap afscheid genomen van Maria Heesterbeek, onze coördinator. Na 5,5 jaar is zij nu met deeltijdpensioen gegaan.

Lees meer >>

Een mijlpaal: 50-ste gast in ons huis!

Deze week mochten we weer een nieuwe gast ontvangen in ons Bijna Thuis Huis en na enig rekenwerk mogen we constateren dat dit de 50-ste gast is.

Lees meer >>