Home | Over Bijna Thuis Huis | Visie en Missie

Visie en Missie

Visie
Wanneer een ziekenhuis niet meer hoeft en het thuis niet (meer) gaat, kan in een Bijna Thuis Huis in Oirschot op een heel persoonlijke manier in een huiselijke omgeving alle nodige zorg worden geboden en kwaliteit van leven worden toegevoegd aan de tijd die men nog heeft.

 

Missie
Zorg geven in een sfeer van rust, warmte en privacy, gericht op het verzachten van lijden. De laatste levensfase in een huiselijke sfeer beleven, samen met dierbaren naar het einde toegroeien.

 

Doelstelling
Het creëren en in stand houden van een verblijfsmogelijkheid binnen de eigen omgeving in de vorm van een Bijna Thuis Huis om mensen uit Oirschot en omgeving in de laatste levensfase alle ruimte, persoonlijke zorg, warmte en ondersteuning te geven die zij nodig hebben.

Bijna Thuis Huis nieuws
Kaartverkoop Kerstproms van start!
Kaartverkoop Kerstproms van start!

De jaarlijkse Kerstproms die wordt georganiseerd door de Lions, is ten bate van o.a. ons Bijna Thuis Huis. Een prachtig concert in de bioscoop op de legerplaats in Oirschot is garantie voor een mooie avond. Kaarten zijn verkrijgbaar bij bakker De Reijs

Lees meer >>

Mooie cheque van de Rotaryclub en Lionsclub Best Oirschot
Mooie cheque van de Rotaryclub en Lionsclub Best Oirschot

Op 8 september werd er een golfdag georganiseerd en werd er 2.500 euro opgehaald voor het goede doel, en dat goede doel waren wij! Heel erg grote dank hiervoor aan de Rotary Club en de Lionsclub Best Oirschot.

Lees meer >>