Home | Over Bijna Thuis Huis | Visie en Missie

Visie en Missie

Visie
Wanneer een ziekenhuis niet meer hoeft en het thuis niet (meer) gaat, kan in een Bijna Thuis Huis in Oirschot op een heel persoonlijke manier in een huiselijke omgeving alle nodige zorg worden geboden en kwaliteit van leven worden toegevoegd aan de tijd die men nog heeft.

 

Missie
Zorg geven in een sfeer van rust, warmte en privacy, gericht op het verzachten van lijden. De laatste levensfase in een huiselijke sfeer beleven, samen met dierbaren naar het einde toegroeien.

 

Doelstelling
Het creëren en in stand houden van een verblijfsmogelijkheid binnen de eigen omgeving in de vorm van een Bijna Thuis Huis om mensen uit Oirschot en omgeving in de laatste levensfase alle ruimte, persoonlijke zorg, warmte en ondersteuning te geven die zij nodig hebben.

Bijna Thuis Huis nieuws
22 augustus Open Huis
22 augustus Open Huis

Op woensdag 22 augustus openen wij 2 jaar na de opening onze deuren. Van 14.00-16.00 uur en van 18.00-20.00 uur is IEDEREEN welkom!

Lees meer >>

Kaartverkoop Kerstproms van start!
Kaartverkoop Kerstproms van start!

De jaarlijkse Kerstproms die wordt georganiseerd door de Lions, is ten bate van o.a. ons Bijna Thuis Huis. Een prachtig concert in de bioscoop op de legerplaats in Oirschot is garantie voor een mooie avond. Kaarten zijn verkrijgbaar bij bakker De Reijs

Lees meer >>