Home | Organisatie | Vrijwilligers

Vrijwilligers

Voor één plaats in een Bijna Thuis Huis zijn ongeveer 40 vrijwilligers nodig die beurtelings een aantal uren in het huis aanwezig zijn. Zodat er altijd iemand is om, een kop koffie te zetten, een kussen op te kloppen, een was te draaien, een boek voor te lezen, er gewoon te zijn…

Wij zoeken altijd zorgvrijwilligers die onze gasten een warm welkom willen geven.

Zorgvrijwilligers bieden ondersteuning aan de huisarts en de thuiszorg die de zorg verlenen. Daarnaast bieden zijn verdere verzorging wat betreft eten en drinken, het begeleiden naar het toilet etc. Maar bieden ook emotionele steun aan onze gasten en verrichten lichte huishoudelijke taken.

Er is geen verpleegkundige achtergrond vereist, wel een warm hart.

Daarnaast worden er vrijwilligers gezocht voor allerlei hand -en spandiensten, zoals onderhoudsklusjes, tuinonderhoud, poetswerkzaamheden, koken/boodschappen doen etc. Ook zij zijn onmisbaar in ons huis.

Wilt u zich aanmelden klik dan hier.

Voor vragen, kunt u mailen naar info@bijnathuishuisoirschot.nl of bellen naar 0499 – 21 90 55

Bijna Thuis Huis nieuws
22 augustus Open Huis
22 augustus Open Huis

Op woensdag 22 augustus openen wij 2 jaar na de opening onze deuren. Van 14.00-16.00 uur en van 18.00-20.00 uur is IEDEREEN welkom!

Lees meer >>

Kaartverkoop Kerstproms van start!
Kaartverkoop Kerstproms van start!

De jaarlijkse Kerstproms die wordt georganiseerd door de Lions, is ten bate van o.a. ons Bijna Thuis Huis. Een prachtig concert in de bioscoop op de legerplaats in Oirschot is garantie voor een mooie avond. Kaarten zijn verkrijgbaar bij bakker De Reijs

Lees meer >>