Home | Nieuws | Vacature Coordinator

Vacature Coordinator

Woensdag 13 Januari 2016

De Stichting Bijna Thuis Huis Oirschot heeft twee vacatures voor de functie van   

Coördinator (M/V)

Het betreft betaalde functies voor 10-12 uur per week.

Het Bijna Thuis Huis Oirschot is een zelfstandige stichting en heeft als doel om terminale mensen te verzorgen en te begeleiden gedurende de laatste fase van hun leven. Een gemotiveerde groep vrijwilligers en bestuursleden zetten zich hiervoor in.

De functie van coördinator is een boeiende functie. U bent verantwoordelijk voor het coördineren van de vrijwilligers van het huis, alsmede van de zorg aan de gasten van het huis. U draagt zorg voor de kennismakingsgesprekken met gasten en hun directe naasten.

U zorgt voor deskundigheidsbevordering van de vrijwilligers, onderhoudt de contacten met de zorgverleners van uw gasten, hun familie en mantelzorgers. En u werkt nauw samen met de andere coördinator. De aanwezigheid en de taken stemt u met en op elkaar af.

De functie-eisen:

U beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met ervaring in de zorgsector. Daarnaast hebt u een affiniteit met en kennis van vrijwilligerswerk, mantelzorgondersteuning en palliatief/terminale zorg. U kunt zelfstandig werken en beschikt over goede contactuele eigenschappen. U bent in staat om een vertrouwensrelatie op te bouwen en hierin het evenwicht te bewaren tussen gepaste afstand en (tegelijkertijd) voldoende nabijheid.

U bent een enthousiaste teamspeler zowel in relatie tot uw collega als tot de vrijwilligers.

U draagt bij aan de warme, huiselijke sfeer die ons huis wil bieden.

U heeft regelmatig overleg met het bestuur en legt daaraan ook verantwoording af.

De functie vraagt om een grote mate van flexibiliteit en bereikbaarheid.

Wij bieden:

Een afwisselende zelfstandige functie met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Prettige informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.

Salarisindicatie: functiegroep 45-50 van de CAO – VVT.

Reageren

Het volledige functieprofiel is hier te vinden.

Voor meer informatie over de functie kunt u ook contact opnemen met Trees Pijnenburg.

Telefoonnummer 06-33346846 (na 16.00 uur).

Heb je belangstelling voor deze functie stuur dan jouw motivatiebrief en CV binnen 10 dagen naar het Bestuur van de Stichting Bijna Thuis Huis Oirschot t.a.v. de heer J.M.L. (Jan) Koonings, voorzitter. Zijn e-mailadres: j.koonings@upcmail.nl