Home | Financiën

Financiën

Financiering
De verbouwing en inrichting zijn achter de rug, deze zijn zonder schulden of leningen gerealiseerd. Vervolgens zullen de jaarlijkse inkomsten en uitgaven met elkaar in evenwicht moeten zijn. Hiervoor doen we een beroep op bestaande subsidiemogelijkheden, maar we zullen een belangrijk deel van de inkomsten moeten halen uit giften, donaties etc.

Jaarverslagen
Jaarlijks zal het bestuur een jaarverslag maken, waarin de activiteiten worden beschreven en financiële verantwoording wordt afgelegd. Deze jaarverslagen zullen op onze website worden gepubliceerd.

 

ANBI status
De Stichting Bijna Thuis Huis Oirschot heeft de zogenaamde ANBI-status, wat impliceert dat giften aan ons fiscaal aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.

Bijna Thuis Huis nieuws
22 augustus Open Huis
22 augustus Open Huis

Op woensdag 22 augustus openen wij 2 jaar na de opening onze deuren. Van 14.00-16.00 uur en van 18.00-20.00 uur is IEDEREEN welkom!

Lees meer >>

Kaartverkoop Kerstproms van start!
Kaartverkoop Kerstproms van start!

De jaarlijkse Kerstproms die wordt georganiseerd door de Lions, is ten bate van o.a. ons Bijna Thuis Huis. Een prachtig concert in de bioscoop op de legerplaats in Oirschot is garantie voor een mooie avond. Kaarten zijn verkrijgbaar bij bakker De Reijs

Lees meer >>